Fagerström till Ryssland

Så är det då klart.

En av silly seasons mest eftertraktade spelare – Christoffer Fagerström – nobbar alla svenska anbud för spel i Ryssland nästa vinter. Det skriver bandybloggen bandyfeber under onsdagskvällen. Ny klubbadress blir Neftyanik i den ryska högstaligan.

Ett tråkigt besked både för elitserien och för bandyn på Höglandet. Enligt säkra uppgifter till tidningen var Vetlanda BK en av de svenska klubbarna som var med länge bilden hos Fagerström.

Men det blev alltså nej tack till slut.

Därmed har VBK fått nej av både Axel Ekholm och Christoffer Fagerström den här säsongen. Två spelare som hade varit intressant att se i den gula dressen i vinter.

Nu blir det alltså ingen av dem. Och jag är inte så säker på att VBK kommer värva något alls nu.

I klubbens J20–lag har spelare som Filip Bringe, Alexander Heinhagen, Lukas Fransson Tidertorp och bröderna Lindqvist varit framgångsrika de senaste säsongerna. Kanske är det dags för dem att på allvar börja utmana om speltid i elitserien istället.

Vi vet ju av erfarenhet att VBK är bra på att slussa in sina talanger.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>