När ska VBK ha presskonferens?

Bollnäs bjöd in till presskonferens under torsdagskvällen och presenterade Patrik Nilsson.

I morgon har Villa/Lidköping pressträff och ska presentera sitt andra nyförvärv den här veckan. Troligtvis är det Christoffer Norin som är klar för spel i Villa.

Flera klubbar har fyllt på i trupperna men i Smålands enda elitserieklubb är det fortsatt lugnt på plusfronten. Endast Tobias Nyberg har presenterats som nyförvärv och han spelade ändå i VBK hela förra säsongen.

Så frågan är när kommer resten?

Andreas Lysell och Erik Ivarsson har som bekant fått lämna och därmed räknar jag med att Vetlanda BK måste plocka in minst en ersättare utifrån.

Så vem eller vilka blir det?

Axel Ekholm valde Villa/Lidköping och eftersom Christoffer Fagerström fortfarande inte har skrivit på för någon svensk klubb är det nog troligt att en flytt till Ryssland är hans förstaval.

Vad finns då över på marknaden? Ett gäng Kungälvspelare och en jäkla massa målvakter. Inget som VBK lär vara intresserade av. Inte med tanke på att klubben har varit tydlig med att det är spets som ska in i truppen om de ska värva.

Jag tror helt enkelt det är så att VBK har gått all in på Fagerström. Och då lär ingen annan spelare presenteras innan han har gjort sitt val.

 

 

 

 

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>