Blir Fagerström gulsvart?

Det återstår bara några få dagar av mars månad. Det är lika lång tid som det återstår på flera spelares kontrakt med sina nuvarande klubbar.

Med andra ord kan vi nog räkna med att silly season kommer att dra igång på allvar till helgen och nästa vecka.

Kring klubbarna på Höglandet är det fortsatt ganska dött med rykten.

Att Patrik Nilsson inte får vara kvar i Sandviken slog förvisso ner som en liten bomb under påskhelgen och flera rykten placerade honom genast i Vetlanda BK tillsammans med hans bror Mikael Nilsson.

Ett rykte som klubben själva har dementerat.

Fagerström-ryktet ville VBK dock inte kommentera.

Med andra ord kan vi nog vara rätt så säkra på att Vetlanda BK är en av de klubbarna som rycker i den landslagsmeriterade stjärnan.

Blir Fagerström gulsvart då?

Nej jag tror inte det.

IFK Vänersborgstjärnan är förvisso polare med flera spelare i Vetlanda BK och ett mittfält med Christoffer Fagerström, Johan Löfstedt, Patrik Johansson och Martin Landström skulle till och med göra storklubbarna oroliga.

Men jag har ändå svårt att se att Fagerström väljer att byta IFK mot VBK.

Han har tidigare sagt att han är nyfiken på något nytt – något han kanske inte riktigt får i VBK.

Klubbarna befinner sig i en liknande situation. De har något spännande på gång men ligger fortfarande på en nivå precis bakom de fyra toppklubbarna. Det talar emot att han skulle göra en gulsvart flytt.

 

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>