Bois presenterar nyförvärv

Det händer mycket i klubbarna på Höglandet just nu.

Martin Landström har sagt upp sitt kontrakt med Vetlanda BK och kan vara på väg till både IFK Vänersborg och Villa/Lidköping. Vetlanda BK finns dock också med i bilden fortfarande för mittfältstalangen.

Samtidigt ska Vetlanda BK vara på jakt efter IFK Vänersborgs Christoffer Fagerström.

I allsvenskan rycker Tranås Bois i flera spelare från rivalen IFK Motala och klubben kommer att presentera ett nyförvärv under torsdagskvällen. Oskar Thor är ju ingen vågad gissning men enligt uppgifter rör det sig om en till spelare – nämligen Robin Östh.

Skyttekungen Robin Östh skulle i så fall återvända till sin moderklubb efter en säsong i Östergötland.

Lägre ner i divisionerna siktar Skirö AIK på att spela division 1 nästa säsong. Enligt uppgifter kommer klubben att presentera en välkänd Vetlandaprofil som tränare inom kort. Mer om de två sistnämnda sakerna dyker förhoppningsvis upp på vetlandaposten.se och tranåstidning.se under kvällen.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>